Manusi portar Lupos Tattoo

Produs nou

189,00 lei

LUPOS TATTOO

VEZI STOCURILE ACTUALIZATE PE LUPOSGK

CUT: Manusile de portar LUPOS Tattoo sunt construite cu o cusatura de tip negative cut, care ofera o suprafata mai mare de contact a latexului de pe palma cu mingea. In acelasi timp, cusatura negative cut confera o constructie mai lejera a manusii pe mana.

GRIP: Palma manusii LUPOS Tattoo este din latex natural German Giga Grip, categoria Elite. Grosimea stratului de latex este de 4 mm, dublata cu un strat de burete de 3 mm. Pentru o durabilitate sporita, s-a adaugat un triunghi de latex artificial la podul palmei pentru protectia la contactul cu suprafete artificiale.

DOSUL PALMEI: Dosul palmei sau backhand-ul este construit din textil printat digital tip mesh, cu benzi de silicon injectate 3D.

CORPUL MANUSII: textil printat digital tip mesh, cu benzi de silicon injectate 3D.

RESPIRABILITATE: Tehnologia Air Mesh folosita la constructia manusilor LUPOS Tattoo permite mainii sa respire in interiorul manusii.

INCHEIETURA: Prinderea manusii se face cu ajutorul unei benzi elastice duble, care inconjoara de doua ori incheietura conferind astfel o protectie sporita la luxatii, banda elastica dubla actionand ca fesele protective de la manusile de box.

UTILIZARE: Manusile pentru portari LUPOS Tattoo sunt recomandate atat pentru antrenament cat si pentru meci.

20 other products in the same category: