Manusi portar profesionale Lupos Ultra

Produs nou

159,00 lei

LUPOS ULTRA

VEZI STOCURILE ACTUALIZATE PE LUPOSGK

CUT: Mănușile de portar LUPOS Ultra sunt construite cu o cusătură de tip roll finger, care oferă o suprafață mai mare de contact a latexului de pe palmă cu mingea. În același timp, cusătura roll finger conferă o construcție mai strânsă a mănușii pe mână.

GRIP: Palma mănușii LUPOS Ultra este din latex natural German Contact, categoria Pro. Grosimea stratului de latex este de 4 mm, dublată cu un strat de burete de 3 mm. În timp ce aderența latexului Contact este excelentă (cel mai bun/aderent latex), acest lucru vine cu un preț și anume o durabilitate mai scăzută conform principiului „Better grip, lower durability”.

DOSUL PALMEI: Dosul palmei sau backhand-ul este construit din latex artificial de tip Dumbo cu o grosime de 3 mm, dublat cu un strat suplimentar de 4 mm de burete pentru o protecție sporită la boxare.

CORPUL MĂNUȘII: O combinație de latex Dumbo embosat și air mesh.

RESPIRABILITATE: Tehnologia Air Mesh folosită la construcția mănușilor LUPOS Ultra permite mâinii să respire în interiorul mănușii.

ÎNCHEIETURĂ: Prinderea mănușii se face cu ajutorul unei benzi elastice duble, care înconjoară de două ori încheietura conferind astfel o protecție sporită la luxații, banda elastică dublă acționând ca feșele protective de la mănușile de box.

UTILIZARE: Mănușile pentru portari LUPOS Ultra sunt recomandate atât pentru antrenament cât și pentru meci, însă recomandarea noastră este să fie utilizate doar pentru meci.

20 other products in the same category: