Despre noi

Lupo Sport este marca inregistrata a societatii Sports Club SRL, societate care activeaza in domeniul importului si distributiei de echipamente sportive inca din 2006. In cei zece ani de activitate am consiliat si echipate cateva zeci de mii de sportivi, adulti si copii, am colaborat cu cluburi de fotbal importante, cu scoli, licee sau universitati; ne-au acordat incredere peste 2000 de clienti, primarii, echipe de amatori sau companii.

Mai mult decat atat am fost singurul partener al Carrefour Romania pe perioada campionatului mondial de fotbal 2014, echipamentele noastre de fotbal fiind expuse in mai multe magazine Carrefour din principalele orase ale tarii. In prezent suntem reselleri autorizati pentru mai multe companii din indiustria sportiva, Givova, Patrick, Zeus, dar dezvoltam si gama noastra proprie de produse.

Ne straduim sa acoperim toata gama de produse necesare sportivilor si suntem deschisi oricum la orice fel de sugestii.

Ne puteti contacta la in urmatoarele feluri:

Tel: 0723242491

Email: info@luposport.ro

 • 500

  Produse in shop

 • 70%

  Clienti care se intorc

 • 3200

  Membrii inscrisi

Avantaje

 • Livrare in toata tara

  Livram produsele noastre in toata tara, fara sa percepem taxe pentru km suplimentari. Fie ca esti in Bucuresti sau Sighetul Marmatiei, ne straduim sa oferim aceeasi experienta de vanzare si chiar acelasi interval de livrare.

 • Cel mai bun raport pret/calitate

  Am selectat producatorii de echipamente sport cu care lucram in functie de de raportul pret/calitate al produselor, astfel incat gama de echipamente de sport sa fie accesibila unei categorii cat mai largi de cumparatori.

Pareri clienti

 • Foarte buna calitate. Am achizitionat pentru o grupa de copii 2014 echipamentele de joc girona si sunt foarte multumit de cum arata si de calitate. Timpul de livrare ok, in jur de 7 zile.

  George Panait

 • Am cumparat 2 geci Lupo Sport la oferta, 75 de lei. Raport pret/calitate excelent. Livrare in 24 de ore si baietii de la telefon au fost foarte amabili.

  Costel Carachenci

 • Am achizitionat kitul Givova mc la pret de 45 de lei, cam cel mai mic pret de pe piata. A trebuit sa-l schimb ca era prea mic, iar baietii de la Lupo sport nu mi-au mai luat bani pentru transport. Foarte ok siteul.

  Calin Genechiu

 • Jambierele de la Lupo sport la 8 lei sunt la cel mai mic pret. Calitatea nu este de top dar este suficient pentru ce ne trebuie noua la echipa. 

  Kovacs Gabor